Balatonszentgyörgyi vasútállomás klimatizálása

Rejtett klimatizálás a balatonszentgyörgyi vasútállomáson

Az 1895-ben épült balatonszentgyörgyi vasútállomás teljes felújítása műemlékvédelmi szempontból is tökéletesen készült el. A rekonstrukció fő célja az állomás külső és belső utasforgalmi tereinek fejlesztése, megújítása, az utaskiszolgálás színvonalának emelése, a munkahelyek komfortfokozatának javítása volt.
A Tekno Point Klíma Kft. fontosnak tartja a műemlékvédelmet, környezetünk megóvását. Ebben vállalt szerepet a cég a balatonszentgyörgyi vasútállomás felújítása során is úgy,
hogy az épület eredeti stílusa megmaradt, de az épület komfortja terén már magasabb színvonalat nyújt.
Hogyan? Nem titok, csupán láthatatlan… de „felfedjük”, hogy minél több helyre juthasson el, hisz van megoldás!
Régi városrészekben, műemléképületek esetén a klimatizálás speciális feladat, melynek kivitelezése eddig majdnem lehetetlennek tűnt. De nem kell lemondanunk a komfortérzetünkről itt sem!
Klimatizálhatunk azokon a helyeken is, ahol a légkondícionáló berendezés kültéri egysége nem jelenhet meg a homlokzaton, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk rontani az esztétikai összképen.
Az elrejtés előnyeit védett műemléképületeknél, történelmi városközpontokban, igényes építészeti megoldásoknál maximálisan ki tudjuk használni:
Az ELFO mono és multi rendszer, hőszivattyús berendezés hűti, fűti és páramentesíti a lakásokat, irodákat és üzlethelyiségeket azokban a városrészekben, ahol nem engedélyezett a homlokzaton elhelyezett kültéri egység. Kompakt, csendes és hatékony, diszkréten illeszkedik az épületen belüli környezethez. Légcsatornázható, oldalfali, konzolos vagy kazettás beltéri egységekkel párosítható.

Add comment


Security code
Refresh

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.