Rejtett klimatizálás a balatonszentgyörgyi vasútállomáson

Balatoni vasútállomás

Ennek a műemlékvédelmi épületnek a klimatizálásához Tekno Point ELFO levegő-levegő hőszivattyús rejtett kültéri egységgel rendelkező klímaberendezéseket telepítettünk.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás egy pomázi családi háznál

Családi ház
Pomázon

A megrendelő esztétikai szempontok miatt nem szerette volna a kültéri egység elhelyezését, így a Tekno Point ELFO rejtett légkondicionálóra esett a választás.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás egy csokoládéboltban

Csokoládébolt
Parmában

A csokoládé- és kávé üzlet klimatizálása az oda érkező turisták és az ott kapható termékek miatt vált szükségessé. Az ELFO rejtett klíma a legmegfelelőbb választásnak bizonyult.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás Bolognában

Lakás Bologna
központjában

A város történelmi központjában található épületbe az új IDRA Next került beszerelésre. A multisplites rejtett klímának köszönhetően 4db beltéri egységet tud működtetni a lakásban.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás Grazban

Családi ház
Grazban

Ebbe az osztrák lakóépületbe ELFO triál rejtett kültéri egységgel rendelkező klímaberendezés került, 3 db beltéri egységgel. A rejtett kültéri egység a tetőtéren került elhelyezésre.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás Amsterdam Múzeumban

Múzeum
Amszterdamban

A holland Stedelijk múzeum klimatizálása Tekno Point IDRA vízhűtéses légkondicionáló berendezéssel. Mivel több terembe is került beltéri egység, így a Multisplit berendezésre volt szükség.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás óvárosban, történelmi városrészben

Történelmi épület
Rovigoban

Az olasz település óvárosában egy Tekno Point ELFO levegő-levegő hőszivattyús rejtett kültéri egységgel rendelkező dual (multisplit) klímaberendezés került beszerelésre.
Megtekintés
Rejtett klimatizálás Marseilleben

Ház Marseille
külvárosában

Az újépítésű házba Tekno Point hőszivattyú berendezés került. Az OPTIMUM3 3 az 1-ben hőszivattyú: hűtésre, fűtésre és használati melegvíz előállításra alkalmazható.
Megtekintés
Masszázsszalon rejtett klimatizálása

Budapesti
Masszázs szalon

A tulajdonos szerette volna megoldani a munkaterület klimatizálását vendégeik komfortérzetének javítása érdekében. Mivel a belvárosban található az épület, ezért csak a rejtett klíma jöhetett szóba.
Megtekintés
Párizs belvárosában rejtett klimatizálás

Belvárosi lakás
Párizsban

A francia főváros központjában a legideálisabb megoldás a kompakt méretű IDRA rejtett klímaberendezés telepítése volt a lakás légkondicionálására.
Megtekintés
Treviso belvárosában rejtett klimatizálás

Belvárosi apartman
Trevisoban

Az olasz város történelmi központjában található lakásban egy Tekno Point IDRA levegő-víz hőszivattyús rejtett kültéri egységgel rendelkező klímaberendezés került telepítésre.
Megtekintés
Rotterdamban rejtett klimatizálás

Belvárosi apartman
Rotterdamban

Az holland város központjában található modern, újépítésű lakásba Tekno Point IDRA rejtett kültéri egységgel rendelkező klímaberendezés került beszerelésre.
Megtekintés
Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.